Сам сказав: Добкін замислився над новою капостю

У "поганого" президента РФ Путіна рейтинг підтримки вищий, ніж у "хорошого" президента України Порошенка, вважає нардеп.

Михайло Добкін. Фото:Експрес

Приклади президента РФ Володимира Путіна і президента України Петра Порошенка свідчать, що для підвищення рейтингу потрібно робити погане. Про це у Twitter заявив народний депутат від "Опозиційного блоку" Михайло Добкін, зазначають Патріоти України.

"У Путіна рейтинг підтримки 76%, але сам він поганий. Порошенка підтримує менше ніж 10% співвітчизників, а він водночас хороший. От я думаю, що б мені такого поганого зробити, щоб підняти свій рейтинг?" - написав Добкін.

"З надходженням техніки": Знищення Кримського мосту є цілком реальним, - Риженко

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:22

Капітан 1-го рангу запасу ВМС ЗСУ, стратегічний експерт компанії "Соната", заступник начальника штабу ВМС ЗСУ у 2004-2020 роках Андрій Риженко зазначив, що знищення або пошкодження Кримського мосту позбавить угруповання РФ логістики у Криму. Про це він...

ВМС України поповнили ще двома бойовими одиницями флоту

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:15

ВМС України провели церемонію підняття військово-морських прапорів на катерах "Ірпінь" та "Рені", які цього року передали ВМС Естонії. Подія відбулася з нагоди включення катерів до складу національного флоту України.Про це повідомляє ВМС України. Катер...