Самотність ізгоя: Стало відомо, хто з лідерів держав привітав Путіна з днем народження

З 252 світових держав свої привітання Путіну висловили лідери лише шести країн і кількох невизнаних сепаратистських утворень.

Путіна з днем народження привітали лідери лише шести країн. Фото:www.rbc.ua

7 жовтня президент Росії Володимир Путін відзначив свій 64-й день народження. За повідомленням прес-служби президента, Путін почав приймати привітання від іноземних колег ще з ранку. Про це пише сайт Диалог, передають Патріоти України.

Свої побажання президенту РФ направили лідери Вірменії, Білорусі, Казахстану, Таджикистану, Азербайджану та Узбекистану, а також невизнаної Абхазії. Крім того, вітання надіслав і ватажок бойовиків "ДНР" Олександр Захарченко, пише видання.

Привітали президента і депутати Держдуми, направивши йому 450 троянд, за кількістю парламентаріїв.

Згадав про Путіна і глава Чечні Рамзан Кадиров, назвавши його "найсильнішим і яскравим політиком сучасності".

Крім того, на Кримському мосту в Москві був вивішаний величезний плакат із зображенням Путіна на тлі сирійського прапора і підписом російською та арабською мовами: "Путін, спасибі за мир".

За словами місцевих ЗМІ, банер розмістили нібито сирійські студенти, які навчаються в Москві.

У свою чергу лідери західних країн день народження Путіна просто проігнорували. Аналогічно вчинили і в українському уряді. Таким чином, з 252 світових держав свої привітання Путіну висловили лідери лише шести країн і кількох невизнаних сепаратистських утворень.

З цього приводу блогер andreistp у своєму Livejournal написав:

"Это все, что вам нужно знать про путина из 252 стран мира российского президента с Днем рождения поздравили лишь 6 глав государств.

А мы за Вас в окопах умирали

А вы нас в лагеря и в тюрем мглу

А мы вам верили, товарищ Сталин

А внуки вот опять поверили Хуйлу".

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...