Самотність кривавого диктатора: До Москви на інавгурацію Путіна не приїде жоден лідер іноземної держави

Кремль змушений був відмовитись від запрошення очільників інших країн, щоб уникнути ще більшої ганьби через гостей, які відмовляться їхати вітати сучасного Гітлера.

Інавгурація із гостями для Путіна у минулому. Фото: ТАСС.

Кремль відмовився не тільки від проїзду кортежу по Москві, але і від урочистого прийому. На інавгурацію Путіна не приїде жоден глава держави - в Кремлі не збираються нікого запрошувати, інформують Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

Головна відмінність від більшості попередніх інавгурацій в тому, що не буде урочистого прийому на честь вступу глави держави на посаду. Прес-секретар президента Дмитро Пєсков не відповів на питання "Дождя" про причини відмови від цього заходу.

Урочисті прийоми проходили у 2000, 2008 і 2012 роках, на них традиційно запрошували чиновників, політиків і громадських діячів. Це був непублічний захід: у 2000 і 2008 роках на офіційному сайті Кремля з'являвся тільки короткий переказ основних тез з виступів президента, в 2012 році Кремль лише повідомив про сам факт інавгурації.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...