Санкції ніхто не скасовував: "Кримнаш" аукнувся організаторам ЧС-2018 у Росії

На анексованому півострові не буде ані фан-зон для вболівальників, ані промо-акцій, присвячених проведенню чемпіонату.

Ілюстрація:Газета.ру

На період проведення Чемпіонату світу з футболу 2018 в окупованому Криму фан-зони не діятимуть. Про це повідомляє кримськотатарська інформаційна агенція QHA, зазначають Патріоти України.

Кримські колаборанти розглядали створення двох великих фан-зон в Сімферополі і Севастополі, а також майданчиків поменше – в Ялті, Євпаторії й декількох інших великих містах.

Згодом керівник незаконно створеного «Кримського футбольного союзу» (КФС) повідомляв, що 1 грудня питання створення фан-зон на півострові планується обговорити з представниками FIFA і Мінспорту Росії у Москві, за лаштунками жеребкування фінальної частини турніру. Однак рішення з цього питання немає."

"Питання наразі не вирішено. Ми його будемо опрацьовувати, але буде дуже складно. Навряд чи. Дуже багато вимог (до створення фан-зони – ред.). Насамперед, для публічного показу матчів потрібно купувати ліцензію у FIFA, а це дуже дорого коштує.

А FIFA поки що не бачить нас як членів. Якщо в UEFA (Союз європейських футбольних асоціацій – ред.) Крим має якийсь статус, то в FIFA цього, на жаль, немає", – розповів "президент" "КФС".

Також на півострові не буде й промо-акцій, присвячених проведенню чемпіонату.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...