"Санкції ніхто не зніме і не ждіть": Дмитро Медведєв "заспокоїв" своїх підлеглих

Російський прем'єр переконував, що санкції створюють "дуже непогані умови" для розвитку сільського господарства в Росії.

Д.Медведєв: "Денег нет! Санкции не снимут". Фото: РИА Новости.

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв заявив на засіданні уряду, що не варто очікувати скасування західних санкцій проти РФ. Про це повідомляє "ТАСС", передають Патріоти України.

Медведєв сказав, що не варто очікувати скасування західних санкцій, до того ж санкції створюють непогані умови для розвитку сільського господарства в РФ.

"Боятися не треба, ніхто не скасує санкції. Я нещодавно говорив, що Захід приймає всі рішення для того, щоб ці санкції носили постійно діючий характер, кодифікують їх у законодавстві. Тому це створює дуже непогані умови для розвитку сільського господарства", - сказав прем'єр.

Так Медведєв відреагував на побоювання міністра сільського господарства Олександра Ткачова, що після зняття санкцій немодернізовані підприємства будуть програвати західним конкурентам.

Нагадаємо, у Росії опублікували розслідування про "таємну імперію" Медведєва. Стверджують, що він володіє нерухомістю по всій Росії.

У Повітряних силах назвали єдиний спосіб протидії російським КАБам та ФАБам

вівторок, 7 травень 2024, 3:25

Речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш повідомив, що єдиний спосіб ефективно боротись з російськими КАБами та ФАБами - знищувати носії цих бомб. Про це він заявив у етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Якщо ми говоримо про ФАБ-1500, яким росіяни...

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...