СБУ погано працює: Керівника "Азов-Крим" Краснова, якого підозрюють у шпигунстві на користь РФ, відпустили з СІЗО

Служба безпеки "сіла в калюжу" - або Краснов ніякий не шпигун, або доказова база ніяка. Мосійчук запевняє, що справжні мотиви арешту чоловіка зовсім інші, ніж в звинуваченні.

Станіслава Краснова звинувачували  у незаконному зберіганні зброї, державній зраді та шпигунстві. Фото: Фейсбук.

У п'ятницю, 23 вересня, керівник громадської організації "Громадянський корпус "Азов - Крим" Станіслав Краснов вийшов зі слідчого ізолятора. Про це повідомив депутат Верховної Ради від Радикальної партії Ігор Мосійчук та інші користувачі соціальних мереж, передають Патріоти України.

Зокрема, як повідомив Мосійчук на сторінці у Facebook, "прямо зараз з Лукянівського СІЗО звільнили Станіслава Краснова якого звинувачували в шпигунстві на користь Московії, а насправді травили за організацію блокади Криму".

Натомість, як додають адвокати Краснова, запобіжний захід не продовжили, а засідання перенесено на 3 жовтня.

Нагадаємо, Станіслава Краснова звинувачують у незаконному зберіганні зброї, державній зраді та шпигунстві. Раніше адвокати заявляли, що до їхнього підзахисного органи слідства застосовували тортури.

У Службі безпеки заявили, що у 2013-2014 роках Краснов був агентом у представника головного розвідувального управління Генштабу ЗС Росії.

Крім того, 23 березня СБУ звинуватила Краснова у підготовці терактів та оприлюднила черговий аудіозапис. За словами голови СБУ Василя Грицака, про підготовку терактів чоловік домовився під час лютневої поїздки до Білорусі, де "азовець" мав контакти з громадянином Росії Голоскоковим.

Міноборони США готує зброю до відправки в Україну - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:42

США готуються якомога швидше затвердити новий пакет військової допомоги для України, бо Конгрес має скоро ухвалити закон про підтримку України. Про це повідомляє Politico з посиланням на джерела, передають Патріоти України. ЗМІ зазначає, що мовиться пр...

"Аборигени з'їли дядька": У Папуа-Новій Гвінеї обурені словами президента США Байдена

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:30

Президент США Джо Байден висловив припущення, що його дядька могли з’їсти канібали в Папуа-Новій Гвінеї під час Другої світової війни. Це викликало в острівній країні суміш здивування та критики. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на місцевих ...