СБУ проводить обшуки в Житомирській облраді: Шукають докази у справі про розвідку РФ (відео)

Правоохоронці проводять виїмку документів.

СБУ проводить обшуки в Житомирській облраді. Фото: РБК-Украина.

У приміщенні Житомирської облради 23 лютого працівники СБУ проводять обшуки і виїмку документів. Про це повідомив голова облради Володимир Ширма під час засідання чергової сесії облради, пишуть Патріоти України з посиланням на Кореспондент.

"Сьогодні у нас в обласній раді триває обшук з санкції прокурора, роботу проводить СБУ", - зазначив Ширма.

Керівник прес-служби управління СБУ в Житомирській області Ірина Мартинюк цю інформацію підтвердила.

"Офіційна позиція наступна: дійсно, співробітники управління зараз проводять обшуки в рамках виконання доручень слідчого в кримінальному провадженні. Про це кримінальне провадження говорилося у вівторок, під час спільного брифінгу голови Служби безпеки та генерального прокурора", - пояснила Ірина Мартинюк.

Нагадаємо, 21 лютого в СБУ повідомили про викриття кількох груп, які працювали на російські спецслужби з метою дестабілізації ситуації в Україні.

Зокрема СБУ продемонструвала перехоплені телефонні розмови, в яких згадується в тому числі колишній голова Житомирської облради Анжеліка Лабунська, яка пішла у відставку 26 вересня 2016 року.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...