СБУ видворила з України співробітника "Інтера" Шувалова, - Антон Геращенко

Російському політтехнологу Ігорю Шувалову заборонили в'їзд в Україну на 5 років.

І.Шувалов. Фото: Фейсбук.

Російському політтехнологу Ігорю Шувалову заборонили в'їзд в Україна строком на 5 років. Про це на своїй сторінці в facebook повідомив народний депутат Антон Геращенко, передають Патріоти України.

"Сьогодні, російський пропагандист, фактичний керівник інформаційної служби телеканалу "Інтер", шеф відомої провокаторки Марії Столярової - Ігор Шувалов був видворений українськими прикордонниками за межі Украіни з забороною вїзду строком на 5 років", - зазначив він.

Радник міністра внутрішніх справ також зазначив, що антиукраїнська діяльність Шувалова І.Ю. використовувалась спецслужбами Російської Федерації в активних заходах впливу по висвітленню спеціально підготовлених та резонансних відомостей через засоби масової інформації, зокрема з висвітлення у ЗМІ репортажів по звинуваченню керівництва нашої країни у військовому захваті влади у 2014 році та спланованої акції «Небесна сотня».

"Зазначений громадянин залучений до широкомасштабної акції щодо зриву євроінтеграційних та сучасних реформ в Україні та бере активну участь у проекті просування Росії, як єдиного нащадка «країни-переможця фашизму у Великій Вітчизняній війні» (а не в Другій світовій) та Росії, як уособлення сучасного антифашизму, які провадяться в ідеологічних рамках «Георгіївські стрічки» та «Безсмертний полк», - зазначив Антон Геращенко.

Нардеп також додава, що вперше СБУ, під тиском Александра Турчинова і Арсена Авакова, видворила І.Шувалова із України 28 березня 2014 року. Але під зустрічним тиском співвласників телеканалу "Інтер" на тодішнього голову СБУ Валентина Наливайченко це рішення було відмінено і Шувалов ще три роки продовжував виконувати завдання російської пропаганди, фактично керуючи інформаційним блоком "Інтеру".

Методи впливу на інформаційний простір Украіни І. Шувалова і його підлеглої провокаторши Марії Столярової були викриті і опубликовані фахівцями проекту "Миротворець" влітку 2016 року, після аналізу оприлюднених в мережі Internet данних із електронних скриньок М. Столярової і ії стосунків с І. Шуваловим.

"Якщо росіяни візьмуть Часів Яр, оборона ускладниться": Названо ключовий фактор для успішного відбиття нового наступу РФ

субота, 20 квітень 2024, 6:30

Якщо вчасно будуть збудовані необхідні фортифікації, війська Росії "рошибуть лоба" і зазнають величезних втрат, намагаючись захопити Часів Яр. Якщо ворогу все ж вдасться "взяти" місто, це ускладнить оборону для України, оскільки воно розташоване на під...

"Одна з останніх подій, яку ми маємо припинити": Росія та Іран перетворюють Ізраїль та Україну на "військові лабораторії", - The Hill

субота, 20 квітень 2024, 6:22

Росія та Іран використовують Україну та Ізраїль як "лабораторії на полі бою" для вивчення вразливостей західних військових сил, пише The Hill із посиланням на заяви експертів у підкомітеті із закордонних справ Палати представників США, передають Патрі...