СБУ затримала мера міста на Донеччині

Міського голову Бахмута Олексія Реву ймовірно підозрюють в корупції або в сепаратизмі.

Олексій Рева, мер Бахмута. Фото: Вечерний Бахмут.

Служба безпеки України затримала мера Бахмута Донецької області (колишній Артемівськ) Олексія Реву. Про це пишуть "Вести" з посиланням на джерела, передають Патріоти України.

Затримання нібито відбулося в п'ятницю, 9 червня, але офіційно це в СБУ не повідомляли. Імовірно його підозрюють в корупції або сепаратизмі.

Навесні 2016 року НАЗК направило до суду два протоколи про адміністративні правопорушення щодо Реви. У відомстві заявляли, що мер порушив правила врегулювання конфлікту інтересів в діяльності міських голів, зокрема самостійно публічно не оголосив про конфлікт інтересів.

Рева очолює місто з 1994 року. Колишній член Партії регіонів тричі обирався на цей пост. Навесні 2014 року він нібито дозволив вивісити "прапор" терористів "ДНР" над міською радою.


Виписали квитки на концерт Кобзона: Прикордонники масовано атакували піхоту РФ біля Соледару (відео)

середа, 8 травень 2024, 14:39

Прикордонники нищать окупантів на Соледарському напрямку. Зокрема, вдалось нанести комбінований удар по піхоті РФ на цій ділянці. Так, прикордонники-аеророзвідники бригади "Помста" виявили переміщення піхоти на Соледарському напрямку. "За наданими коор...

У Москві буде істерика: Пашинян заявив, що Вірменія може заборонити трансляцію російських каналів

середа, 8 травень 2024, 14:22

Вірменія заблокує трансляцію російських телеканалів, якщо Москва проігнорує вимоги Єревана. Роспропаганді потрібно проявити "повагу до Вірменії та її інтересів". Чергове попередження РФ на пресконференції 7 травня зробив вірменський прем'єр-міністр Нік...