Сенсаційне розслідування про "двійників" Путіна: Скільки насправді "облич" у глави РФ (відео)

Обличчя російського президента постійно змінюється, але що за цим стоїть?

Оточення робить свого короля. А мільйони російських громадян свого царя - батюшку. Щоправда якій він насправді той цар – достеменно не знає ніхто. Бо навіть перед своїми вірнопідданими не завжди з’являється сам Путін. Деінде нерідко спливають чутки про багатьох двійників російського президента. Тож, ІСTV прискіпливо дослідили обличчя Володимира Володимировича, повідомляють Патріоти України.

П'ять років тому російський президент приїхав до Києва із досить помітним синцем на обличчі. Тоді й виникли перші розмови про пластичну операцію. Наш хірург навіть знає, що може спричинити такі сліди. "Тут видно грижі в області нижнього віка і надлишки шкіри. Ці надлишки шкіри ніяк не приберуться самостійно", - каже хірург. То ж, російський президент все-таки спокусився на рецепт вічної молодості? Чи це просто інша людина?

Давайте далі проводити розслідування. Що ж змінилося? Лице поправилося. Одна людина виглядає як втомлена, виснажена, помітні вікові зміни. Дивіться як змінилася область губ. Дивіться як пропали впалі щоки, подивіться як змінилася область під очима, - показує спеціаліст. У принципі, усі ці правки можна зробити на операційному столі. А пам’ятаєте той зворушливий момент, коли Путін на мітингу раптом заплакав? Усе виглядало так, начебто він розчулився величезною підтримкою росіян на президентських виборах.

Але у хірурга більш прагматичний погляд на ці речі: "Швидше за все це була реакція на вітер. Таке часто буває після блефаропластики, або операції з пластики повік, яку, можливо, провели президенту Путіну. Є така реакція, коли йдуть сльози не залежно від його реакції. Вітер подув і сльозотеча. Тож, чи дійсно на всі зустрічі та міжнародні події ходить саме Путін – дивіться у сюжеті".

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...