"Сенцова ніколи не відпустять": Геращенко назвала маячнею і затягуванням часу чергову заяву Москалькової

Можливі смерті і каліцтва українських політв‘язнів і заручників - назавжди будуть на совісті світу, який продовжує загравати з диктатором і витанцьовували з ним тірольську «камаринську» на кістках.

У Кремлі хочуть, щоб Сенцов помер. Фото: Радіо Свобода.

"Те, що городить омбудвумен РФ Т. Москалькова про неможливість звільнення Сенцова і якусь загадкову «нову правову угоду» між РФ і Україною - це, звичайно, маячня, банальне і лицемірне затягування часу, фарс, підлість й продовження тактики шантажу долями живих людей", - пише нардеп Ірина Геращенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Єдине, що потрібно для звільнення Сенцова, Кольченка, Сущенка, інших бранців Кремля і заручників з окупованих територій - це політична воля і бажання Путіна. Волі немає, навпаки, є бажання замордувати при потаканні і байдужості світу... Україна продемонструвала всі можливі кроки і ініціативи задля звільнення наших бранців. У відповідь - новий і новий фарс і брехня Кремля, уловки і відмовки. Можливі смерті і каліцтва українських політв‘язнів і заручників - назавжди будуть на совісті світу, який продовжує загравати з диктатором і витанцьовували з ним тірольську «камаринську» на кістках".

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...

Генштаб закликав не втягувати ЗСУ в політичну боротьбу, Ганна Маляр різко відреагувала

вівторок, 16 квітень 2024, 22:42

16 квітня Генеральний штаб Збройних сил України заявив у Facebook про появу спекуляцій щодо системи комунікацій Генштабу, передають Патріоти України. "Останнім часом з'являється чимало спекуляцій щодо системи комунікацій Генерального штабу Збройних сил...