​Серед сотень мешканців "печерських пагорбів" був би "жебраком": Найбагатший міністр Румунії оприлюднив свою декларацію

Міністр наукових досліджень та інновацій Шербан-Костянтин Валека – один з найбагатших чиновників в новому уряді Румунії. А сама країна все ще зазнає критики ЄС через повільне викорінення корупції.

Згідно з поданою інформацією, міністр володіє трьома будинками, двома земельними ділянками, отриманими у спадок. Міністр наукових досліджень та інновацій задекларував також 100 тисяч євро, що зберігаються на банківських рахунках, і сімейні коштовності на загальну суму 9 тисяч євро, зазначають Патріоти України.

«Найскромніший» у новому уряді Румунії – глава Міністерства юстиції Флорін Йордаке, який задекларував приватний будинок і невелику земельну ділянку.

За міністром юстиції йде міністр закордонних справ Теодор Мелешкану. Керівник зовнішньополітичного відомства володіє будинком та квартирою, а також колекцією годинників, яка оцінюється в 10 тисяч євро.

За даними урядового порталу, з 27 міністрів декларації про доходи подали лише чотири члени уряду. Крайній термін подачі декларацій – 3 лютого.

"Вчора було збиття. Це розвідка": У ЗСУ прокоментували застосування РФ дронів невстановленого типу під час атаки

неділя, 28 квітень 2024, 9:44

Під час атаки по Україні російські війська використали БПЛА невстановленого типу. Ймовірно, що це розвідувальні дрони. Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на коментар начальника Обʼєднаного координаційного прес-центру Сил оборони Півдня Україн...

Enfant terrible Європи: Орбан вимагає, щоб призначені Євросоюзом Україні гроші віддали Угорщині

неділя, 28 квітень 2024, 9:05

Економіка Угорщини потерпає від корупційної та авторитарної влади. Однак рятувати її мають, на думку тих, хто розвів цей бардак, має ЄС. Ппоросійський прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявляє, що гроші ЄС, які надають Україні, насправді мають дава...