Щастя привалило: Бойовики "ДНР" обіцяють для маріупольців "сюрприз" - вітання Путіна з Новим роком

Привітання ВВХ транслюватиме з "ДНР" "Папино радио" - станція, яка відверто плює на будь-які авторські права і вдячна за це "ДНР" - "республіці щастя і вседозволеності".

Терористи "ДНР" обіцяють маріупольцям вітання Путіна з Новим роком. Фото: ТСН.

Новорічне звернення президента Росії Володимира Путіна буде транслюватися на хвилях так званого "Папиного радио", сигнал якого можна приймати в Маріуполі. Про це з гордістю розповів так званий "міністр зв'язку ДНР" Віктор Яценко, пишуть Патріоти України з посиланням на Donbass.UA.

Він повідомив, що в окупованому Новоазовську поставили новий радіопередавач і запустили через нього "Папино радио".

"Досить ефективно воно там працює - Маріуполь нас чує. Ми цьому раді", - сказав "чиновник".

Він повідомив, що на цьому радіо до Нового року будуть випущені в ефір звернення президента РФ Володимира Путіна і ватажка "ДНР" Олександра Захарченка.

Дану подію Яценко назвав "сюрпризом".

"У нас, звичайно, є кілька сюрпризів: я думаю, що до Нового року ми порадуємо зверненням Володимира Володимировича та Олександра Володимировича", - пообіцяв він.

"Папино радио", що транслюється в "ДНР", відоме своєю принциповою зневагою до авторських прав.

"Радіостанція вдячна чудовому статусу "ДНР", який дозволяє слухати будь-яку музику, не дивлячись на якісь авторські права, - позиціонує концепцію радіо його директор Рашит Шехмаметьєв (Романов). - Музика не може бути кимось обмежена, тим більше в "ДНР" - республіці щастя і вседозволеності".

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...