Ще 20 років тому: У мережі пригадали, як Джохар Дудаєв напророчив трагедію в Криму (відео)

Політик попереджав про агресивні плани Кремля.

Фото: pp.vk.me

Перший президент республіки Ічкерія Джохар Дудаєв ще у 1995 році заявляв про плани Кремля захопити Крим. Відео з його зверненням опублікував відомий волонтер Мирослав Гай на своїй сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Росія готувала цю війну десятиліттями. Майдан завадив Кремлю завершити все задумане, але не змусив відмовитися від своїх планів. Слухайте кожне його слово ", – зауважив він.

На кадрах Джохар Дудаєв попереджає про розростання народовбиств до серйозних розмірів, якщо міжнародна спільнота не зупинить Росію та не притягне до кримінальної відповідальності політиканів, які вибухнули.

"Уже увесь Кавказ прямо чи опосередковано залучено у цю військову авантюру. І я думаю, далі плани (Кремля – ред.) були такими, що розправитися з Чечнею, а потім взятися за Крим. Є у мене документальні свідчення, що в Криму заготовано подібний сценарій", – підкреслює політик.

Нагадаємо, раніше стало відомо, де може початися чергова війна.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...