Ще ближче до "старшого брата": Путін розформував Кримський федеральний округ

Тепер півострів "на одному рівні" з Адигеєю та Калмикією.

Володимир Путін ухвалив ще одне рішення щодо окупованого Криму. Фото google.com

Президент РФ Володимир Путін позбавив окупований Крим статусу окремого так званого федерального округу в складі Росії. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Интерфакс".

Видання говорить, що Кримський федеральний округ був включений у склад Південного федерального округу "з метою підвищення ефективності діяльності федеральних органів державної влади".

Колишнього уповноваженого голову Президента РФ в Криму перевели на аналогічну посаду в Північно-Кавказькому федеральному окрузі.

Окрім окупованих Крима й Севастополя, у склад Південного федерального округу входять: Республіка Адигея (Адигея), Республіка Калмикія, Краснодарський край, Астраханська область, Волгоградська область, Ростовська область.

Нагадаємо, що де-юре півострів залишається Автономною Республікою Крим у складі України.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...