Що вони там курять? У Плотницького заявили, що танки "ЛНР" здатні "підкорити і повітряний простір"

Ватажок терористичної "ЛНР" привітав трактористів і шахтарів з днем танкіста, а заодно й розповів, як їхні "деды-воевальники" під час Другої світової війни на танках здолали "кращу армію Євросоюзу і НАТО".

Ігор Плотницький. Фото: korupciya.com.

На окупованих територіях Луганської області не перестають дивувати своєю безглуздістю. Цього разу чимало курйозів "пробралося" у вітання так званого голови "ЛНР" Ігоря Плотницького з днем танкіста, яке розмістили на одному з пропагандистських сайтів, передають Патріоти України.

В самому тексті вже традиційно є згадка про те, що проти української армії воюють виключно трактористи та шахтарі, які з "ризиком для життя захоплювали танки Збройних сил України". Саме вони, за потреби, "підкорять і повітряний простір".

Не обійшлося і без Євросоюзу і НАТО. Так, на думку Ігоря Плотницького, під час Другої світової війни "Радянська армія боролась з кращою армією Євросоюзу". І саме танкісти СРСР "не дали змоги НАТО навіть подумати про те, щоб напасти на Радянський Союз".

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...

Через закон про передачу заморожених російських активів Україні: Медведєв "лякає" громадян США вилученням майна

субота, 27 квітень 2024, 19:53

Заступник голови Радбезу РФ та експрезидент Росії Дмитро Медведєв вкотре зробив «гучну» заяву та «пригрозив» США конфіскацією активів їх громадян нібито у відповідь на закон про передачу заморожених російських активів Україні. Про це у суботу, 27 квітн...