Щоб не втік з чужими грішми: Нардепу від БПП заборонили виїзд за межі України

Водночас вилучати паспорт в Івана Вінника суд відмовився.

Іван Вінник. Фото:solydarnist.org

Народному депутату БПП Івану Віннику обмежили право виїзду за межі України у зв’язку із заборгованістю перед "Альфа Банком" і "ПриватБанком" на суму 371 млн грн. Про це свідчить ухвала Апеляційного суду Києва від 19 жовтня, передають Патріоти України.

Зазначається, що обмеження діє до моменту погашення нардепом боргів перед банками. Водночас вилучати паспорт у Вінника суд відмовився.

В свою чергу представники "Альфа Банку" повідомили, що депутат має 1/4 квартири, а також чотири малі судна. У банку стверджують, що він як боржник приховує наявність цього майна.

2PZD-21 вже пройшов показові запуски: Китай презентував свій покращений аналог гіперзвукової ракети "Кинджал"

п’ятниця, 3 травень 2024, 2:35

У Китаї розробили аналог російської гіперзвукової ракети "Кинджал". Влада КНР вже показала відео використання ракети, повідомляє Defense Express. . Як зазначає видання, ракета відома під індексом 2PZD-21. Вперше китайці показали свою розробку у листоп...

ППО недоімперії тріщить по швах: Бійці ССО спалили третій російський "Бук" на Сумському напрямку за тиждень (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:55

Не встигли вояки держави-агресора прибрати останки "Буків" вражених 30 квітня, як їм додалося сумної роботи. Оператори одного з підрозділів Сил спеціальних операцій уразили ворожий зенітний ракетний комплекс Бук-М1 на Сумському напрямку. Про це повідом...