Щоб Самойлова таки поспівала, в РФ хочуть створити власне "Євробачення"

У Мінкульті РФ виступили за створення свого аналога пісенного конкурсу.

Юлія Самойлова. Фото: LiveJournal.

Росія повинна створити власний аналог міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення". З такою ініціативою виступив голова Громадської ради при Міністерстві культури РФ Павло Пожигайло, повідомляють Патріоти України з посиланням на агентство "Москва".

"Якщо ми хочемо свій конкурс, давайте його створимо, але не в піку "Євробаченню", а просто створимо свій. Тому що кількість голосів в Росії сьогодні більша, ніж у всьому світі, це дійсно факт. Ось це я вважаю потрібно зробити", - сказав Пожигайло.

Крім того, він запропонував гарантувати російській учасниці конкурсу "Євробачення" Юлії Самойловій участь в конкурсі в 2018 році.

"Давайте ми зробимо річний тур по регіонах Росії Самойловій. У чому плюс: по неї дізналася вся країна, вона отримала ім'я. За рік вона проїде всі регіони, от наш переможець і виступить. І ось це буде здорово. А в наступному році, коли буде конкурс проводитися в іншому якомусь місці, то, напевно, треба буде поїхати. Або, наприклад, гарантувати їй поїздку на наступний конкурс. Я проти того, щоб ми бігали по мінному полю в надії не вибухнути. Навіщо це робити?", - сказав Пожигайло.

Нагадаємо, 22 березня Служба безпеки України заборонила в'їзд на територію України російській співачці Юлії Самойловій терміном на три роки. "Рішення прийнято на підставі отриманих даних про порушення нею законодавства України", - заявили в СБУ.

РФ відмовилася транслювати Євробачення-2017.

"Давайте спочатку побачимо...": У Байдена різко змінили позицію щодо ідеї спікера Джонсона про допомогу Україні та Ізраїлю

вівторок, 16 квітень 2024, 22:27

Адміністрація президента США хоче спершу побачити законопроєкти Джонсона, перш ніж робити остаточні висновки. Білий дім різко змінив позицію стосовно ідеї спікера Палати представників США Майка Джонсон щодо пакета з чотирьох окремих законопроєктів про ...

"Повільно варити Україну до смерті": Представник американських демократів розніс альтернативний закон Джонсона

вівторок, 16 квітень 2024, 22:02

Конгресу США знадобиться щонайменше два місяці, щоб провести через усі формальні процедури альтернативний законопроект про військову допомогу Україні, який пропонує спікер Палати представників Майк Джонсон. Про це заявив високопоставлений представник Д...