Може тепер співати ведмедям за Уралом: СБУ заборонила Юлії Самойловій в'їзд в Україну на 3 роки

Представниця від РФ на "Євробаченні-2017" оголошена персоною нон-грата через відвідування окупованого Криму.

Юлія Самойлова. Фото:http://vesti-ukr.com/

Служба безпеки України прийняла рішення про заборону на 3 роки в'їзду в країну російської виконавиці Юлії Самойлової, яка була обрана для участі в конкурсі "Євробачення-2017". Про це повідомляє речник СБУ Олена Гітлянська в своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Служба безпеки України заборонила в'їзд на територію України громадянці Російської Федерації Юлії Самойловій терміном на три роки. Рішення прийнято на підставі отриманих даних про порушення нею законодавства України", - написала речник СБУ.

Слід нагадати, що представляти РФ на пісенному конкурсі "Євробачення-2017" обрали 27-річну співачку Юлію Самойлову, яка з дитинства має першу групу інвалідності і пересувається на інвалідному візку.

До речі у Росії відзначали, що заміна виконавця в разі заборони в'їзду Самойловій не передбачена.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...