"Щоб вирішити для Путіна проблему 2024 року": Яку країну Росія захопить наступною

На думку фінансиста Слави Рабиновича, найзручніша нова жертва для Кремля - союзна держава Білорусь.

Слава Рабинович. Фото: Гордон.

Найближчим реальним планом президента Росії Володимира Путіна, крім анексії Криму та окупації Донбасу, може стати анексія Білорусі. Про це заявив відомий російський блогер і фінансист Слава Рабинович, передають Патріоти України.

"Я не маю жодних ілюзій з приводу того, до чого може вдатися путінська ОПГ. А вона може вдатися до де-факто і, швидше за все, де-юре до анексії Білорусі. В теорії - з двох причин. По-перше, для підтримки патріотичного чаду. По-друге, щоб вирішити для Путіна проблему 2024 року, коли доведеться робити вигляд, що президентом буде хтось інший.

Щоб не випускати владу з рук, можна стати президентом нової об'єднаної держави. Будь-хто зараз може сказати, що це неможливо . Але, повертаючись до листопада 2013 року, то ж саме можна було тоді сказати про події наступних п'яти років", - впевнений він.

Джерело: Апостроф

"Я горжусь": Мер затопленого Орська відповів на критику щодо сина, який живе у Саудівській Аравії

вівторок, 16 квітень 2024, 16:56

Мер Орська Оренбурзької області, затопленого внаслідок прориву дамби, відповів на критику співгромадян, які дорікнули йому у тому, що його рідні знаходяться за кордоном. За даними ЗМІ, сім'я Василя Козупиці давно покинула РФ і зараз живе у Саудівській ...

"Торг" триває: Сі Цзіньпін запропонував чотири принципи врегулювання "конфлікту в Україні"

вівторок, 16 квітень 2024, 16:49

Президент Китаю висловив підтримку ідеї проведення міжнародної мирної конференції. Як пише BBC, під час зустрічі з канцлером Німеччини Олафом Шольцем у Пекіні президент Китаю Сі Цзіньпін виклав чотири принципи врегулювання "конфлікту в Україні", переда...