Щодо України: Чубаров розповів про таємні переговори ЄС з Путіним

Чинні санкції щодо РФ не смертельні, щоб змусити її повернутися в рамки міжнародного права.

Рефат Чубаров. Фото: ЖЖУкраїнська сторона повинна запобігти посиленню проросійського лобі в деяких європейських країнах. Про це в ефірі "5 каналу" заявив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, передають Патріоти України.

Він наголосив, що наразі потрібно, щоб новообраний уряд продемонстрував себе протягом кількох місяців, що є якісь позитивні зрушення. "Ми маємо піти на такі дії, які би просто не залишали деяким лідерам європейських країн можливості сепаратних переговорів із Путіним", – вважає Чубаров.

Раніше Чубаров заявляв, що міжнародні організації повинні продовжувати заявляти про незаконність дій влади РФ, зокрема щодо України. Крім того, він вважає, що чинні санкції щодо Росії для неї дуже відчутні, але ще не смертельні, щоб змусити її повернутися в рамки міжнародного права.

На концерті Кобзона триває тисячний аншлаг:: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 1 травня

середа, 1 травень 2024, 7:58

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 01.05.24 орієнтовно склали:

Нічні вибухи пролунали у Ростові та Вороніжі. Дрони повторно вразили один з найбільших у росії на рязанський НПЗ

середа, 1 травень 2024, 7:48

У ніч проти 1 травня у Ростові-на-Дону, Рязані та у Воронежі (Російська Федерація) пролунали вибухи. Про це бідкаються російські Telegram-канали. . Близько 02:20 за місцевим часом пролунав вибух у Воронежі. Губернатор області Олександр Гусєв повідом...