Шеф-редактору "Інтера" пригадали фотосесію з бойовиками "ДНР"

"Мои любимые парни!" - підписала фото Марія Столярова.

Марія Столярова. Фото: Фейсбук.Шеф-редактор телеканалу "Інтер", громадянка Росії Марія Столярова сфотографувалася з бойовиками російсько-терористичного батальйону "Схід" в Донецьку. Знімок опублікував радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк в Facebook, передають Патріоти України.

Фотографія, опублікована Столяровою в травні 2014 року, має такий підпис: "Очень вежливый батальйон "Восток"! Мои любимые парни в Донецке".

"Увага! Відкритий ворог у нас в тилу робить свою чорну справу! Вона як виявляється, дуже полюбляє своїх "любимых парней в Донецке". А конкретно мова про російсько-терористичний батальйон "Восток", під керівництвом зрадника і терориста Ходаковського. Цей батальйон відповідальний за масові вбивства безневинних українських громадян. ЦЕ КРИВАВІ ВБИВЦІ І МАРОДЕРИ!!! Хороша "компанія" чи не так? Тобто, якась прокремлівська нечисть, сидить у нас під боком, паплюжить пам,ять наших Героїв Небесної Сотні, відкрито хизується дружбою з терористами і робить свою чорну справу! Яка субординація і толернатність тут може бути взагалі? А не ганьба нам все це терпіти?" - написав Шкіряк на своїй сторінці.

"На мій погляд, це неприпустимо. Про канал промовчу, це окрема розмова. Давно усім зрозуміло, що це завуальовані пропагандисти Кремля. Отже, як мінімум, таким антиукраїнським "агентам впливу" як Столярова - депортація! А взагалі давно варто розібратися з цим і подібними їй персонажами. Готові в усьому допомогти нашим побратимам з СБУ. Нам давно потрібно очистити свій інформаційний простір від прихованої (і відкритої теж) російської пропаганди. Це вже питання національної безпеки і захисту державних інтересів України!!" - підкреслив Зорян Шкіряк.

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...