Шерше ля фам: З'явилася ще одна версія загибелі Мотороли (фото)

​Останнім часом бойовика Моторолу майже щоденно у вечірній час бачили у присутності мешканки міста Донецька 25-річної Лілії Нікітіної.

Моторола, Свідомий та Лілія Нікітіна. Фото: from-ua.com.

16 жовтня 2016 року близько 20 год. було приведено в дію вибуховий пристрій у ліфті будинку, де мешкав донецький терорист Моторола (громадянин РФ Арсен Павлов, командир т.зв. «Спарти»). Під час вибуху Моторола знаходився в епіцентрі вибуху, під час якого терорист отримав поранення несумісні з життям, пишуть Патріоти України з посиланням на видання Бджола.

Окуповані території Луганської та Донецької областей - хороший плацдарм для реалізації маніакальних розладів хворих індивідуумів, які є списаним матеріалом для Росії.

Відомо, що Моторола особисто убив українського бійця Ігоря Брановицького – "кіборга"-кулеметника 81-ої штурмової десантної бригади, якого узяли в полон в Донецькому аеропорту. Моторола признався у вбивстві сам в розмові з журналістом газети Kyiv Post. На записі розмови терорист похвалився, що особисто стратив 15 полонених.

А тепер, як то кажуть, собаці – собача смерть.

З'ясувалося, що загиблий Моторола звернув прискіпливу увагу на мешканку Донецька Лілію Нікітіну завдяки своєму особистому охоронцю з позивним Свідомий (Ростока Любомир Станіславович, колишній мешканець м. Слов’янськ).

Лілія потайки зустрічалась з колишнім молодим, ефектним тренером бальних танців з м. Слов’янськ, тим часом отримуючи «матеріальну підтримку» від шефа. Моторола також обіцяв їй посприяти у отриманні т.зв. «громадянства ДНР», хоча Нікітіна на сьогоднішній день не зареєстрована на тимчасово окупованій території.

З появою в її житті Мотороли, який не приховував відносини з Нікітіною від широкого загалу і, ймовірно, «свідомо дратував Свідомого» у Донецьку виник класичний любовний трикутник в складі красуні, одного з найвпливовіших військових діячів т.зв. «ДНР» та його особистого охоронця. За даними свідків, Свідомого бачили у безпосередній близькості до Мотороли, який під час вибуху «сумлінно» виконував свої службові обов’язки.

З огляду на вибух у центрі м.Донецька у під’їзді однієї із самих охоронюваних персоналій т. зв. «ДНР» – перемогу в любовному протистоянні отримав більш енергійний та палкий Свідомий, який, перебуваючи в статусі особистого охоронця загиблого, мав всі можливості підготувати та влаштувати зазначений вибух.


"Асоціації пацієнтів із психічними розладами вас не вистачає": Безугла показала свою повістку

четвер, 18 квітень 2024, 23:14

Одіозна нардепка Мар'яна Безугла продовжує виводити користувачів на емоції. Так, вона показала свою повістку. Про це народна депутатка Мар'яна Безугла написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. "Знайшла свою повістку", – написал...

"Відкрию невеличку таємницю": Кулеба заявив, що Нідерланди не єдині, хто зараз готовий купити Patriot для України

четвер, 18 квітень 2024, 22:44

Нідерланди не єдині, хто готовий просто зараз викупити батарею ППО Patriot для подальшої передачі Україні. Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. . «Відкрию невеличк...