Шлях до розриву відносин: Адвокат розповів, що означає для України нелегітимна Держдума

Якщо Держдума повинна буде щось доприйняти або затвердити у зв'язку із виборами, то президентські вибори легко можуть бути визнані нелегітимними

Фото: podrobnosti.ua

Адвокат Тетяна Іванова вважає, що рішення ВР визнати нелегітимною новообрану ДержДуму РФ спричинить зупинку будь-яких міжурядових відносин України із даною структурою. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Обозреватель".

"Будь-які міжурядові угоди, за якими ми працювали, делегації, які можуть бути від Держдуми, всі проекти пов'язані із цією структурою - зараз повинні бути зупинені. У цьому напрямку наші країни співпрацювати не будуть. Це означає, що частково, у якихось сферах, наші відносини будуть припинені.

Це не спричинить за собою тяжких наслідків, адже у разі потреби Росія зможе направити до України представника із іншого відомства.

Я думаю, це більше зроблено не для того, щоб перервати відносини із Росією, а для того, щоб показати міжнародній спільноті, що Росія провела вибори. Більш того, Кремль, який провів вибори, порушив міжнародне законодавство, оскільки світ не визнав анексію Криму.

Якщо Держдума повинна буде щось доприйняти або затвердити у зв'язку із виборами, то президентські вибори легко можуть бути визнані нелегітимними. Адже анексований Крим теж, напевно, буде голосувати, що також вплине на статус наступного президента РФ", - сказала адвокат.

Приїхали допомогти з евакуацією цивільних: У Вовчанську окупанти розстріляли українських волонтерів

вівторок, 14 травень 2024, 18:46

У прикордонному Вовчанську Харківської області 10 травня зникли двоє волонтерів, за даними поліції, їх розстріляли окупанти і один із них міг загинути, повідомляє "Суспільне Харків" . Пряма мова начальника Вовчанської міської адміністрації Тамаза Гамб...

"Якщо цей конфлікт трошки заморозять - це все ненадовго": Боєць "Азову" відповів, коли закінчиться війна в Україні

вівторок, 14 травень 2024, 18:25

Ми будемо ще дуже довго воювати, тому що епоха війн вже почалася. І вона почалася давно. Наша країна воює століттями за свою незалежність, за свою свободу, за свою національність. Про це боєць 12-ї бригади НГУ “Азов” з позивним “Ніко” розповів в екскл...