"Сядуть" всі: В Маріуполі Нацполіція піймала 10 кримінальних "авторитетів", - Аброськін

Поліція заарештувала ряд впливових лідерів кримінального світу Дніпропетровської області.

Кримінальні авторитети / facebook.com/Vyacheslav.Abroskin

"Полювання" правоохоронців Донеччини на кримінальних "авторитетів" продовжилася в Маріуполі. Там кримінальна поліція разом з підрозділами спеціального призначення провела десять обшуків у людей, які називають себе кримінальними "авторитетами", повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Вісім осіб були затримані, а ще двоє будуть притягнуті до кримінальної відповідальності за зберігання вдома наркотичних речовин.

Начальник Головного управління національної поліції в Донецькій області підкреслив, що всім представникам криміналітету краще покинути Донецьку область, оскільки вони також будуть затримані правоохоронними органами.

В'ячеслав Аброськін написав про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook: "Рекомендую збирати валізи і залишати Донеччину. В авторитеті тут тільки закон, а "злодій повинен сидіти у в'язниці".

Як повідомлялося раніше в ЗМІ, Донецька поліція передала Дніпропетровським колегам інформацію про підготовку зустрічі кримінальних "авторитетів". Поліція заарештувала ряд впливових лідерів кримінального світу Дніпропетровської області. "Авторитетам" з окупованих територій Донецької області тоді вдалося уникнути затримання, але пізніше вони були спіймані в Донецькій області.

Міноборони США готує зброю до відправки в Україну - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:42

США готуються якомога швидше затвердити новий пакет військової допомоги для України, бо Конгрес має скоро ухвалити закон про підтримку України. Про це повідомляє Politico з посиланням на джерела, передають Патріоти України. ЗМІ зазначає, що мовиться пр...

"Аборигени з'їли дядька": У Папуа-Новій Гвінеї обурені словами президента США Байдена

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:30

Президент США Джо Байден висловив припущення, що його дядька могли з’їсти канібали в Папуа-Новій Гвінеї під час Другої світової війни. Це викликало в острівній країні суміш здивування та критики. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на місцевих ...