Сінгапурський метод: «Азов» пропонує ввести в Україні смертну кару за корупцію

Партія "Національний корпус", створена представниками громадянського корпусу "Азов" і ветеранами полку "Азов", вимагає "жорстко карати" за зловживання владою та службовим становищем.

Провідник Азовського руху Андрій Білецький. Фото: azov.press.

Таке нововведення стало програмним для новоствореної політичній партії «Національний корпус», засновниками якої є члени громадянського корпусу і батальйону «Азов». Очолив "Національний корпус" народний депутат України Андрій Білецький. Про це йдеться в релізі, розміщеному на сайті "Азову", передають Патріоти України.

«Програма партії виходить з принципів україноцентризму. Документ передбачає наведення порядку в структурі влади, ... жорстке покарання за зловживання владою і корупцію - аж до смертної кари», - наголошується в прес-релізі.

Ще одна програмна заява новоствореного «Національного корпусу» стосується розриву дипломатичних відносин з Російською Федерацією, і зосередження уваги на тісній співпраці з країнами Балтійсько-Чорноморського регіону.

Крім того, в партії мають намір розвивати українську атомну енергетику і залучати в країну технології «Четвертої індустріальної революції».

Нагадаємо, мораторій на смертну кару в Україні був введений в 1995 році в рамках зобов'язань перед Радою Європи. У 2001 році вступила в силу нова редакція Кримінального кодексу, в якій смертна кара була замінена довічним ув'язненням. У травні 2002 року Україна приєдналася до протоколу №13 Європейської конвенції про права людини, що передбачає повне скасування смертної кари за будь-яких обставин. У липні 2003 року документ набрав чинності.


"П*рдіти в Стромовці": Фіцо знецінив словаків, які зібрали €4 млн на боєприпаси для ЗСУ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:42

Прем'єр Словаччини Роберт Фіцо спробував знецінити ініціативу словаків, які зібрали чотири мільйони євро на боєприпаси для України. Про це повідомляє Noviny Plus, передають Патріоти України. Фіцо заявив, що зібрані мільйони нібито не змінять підсумково...

"Загроза для життя й здоров'я": В угрупованні військ Хортиця розповіли про причини відходу з Бердичів

понеділок, 29 квітень 2024, 20:14

Сили оборони відійшли з Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки на більш підготовлені та захищені позиції, щоб уберегти особовий склад. Про це повідомив спікер ОСУВ Хортиця Назар Волошин у коментарі "Донбас Реалії", передають Патріоти України. За його сл...