Сюрприз? Діти Фірташа мають російське громадянство

Дружина Фірташа Лада також є громадянкою Росії.

Дмитро Фірташ. Фото:www.expres.ua

Діти олігарха Дмитра Фірташа Ганна та Дмитро є громадянами Росії. Про це йдеться в опублікованій структурі власності на сайті телеканалу "Інтер", передають Патріоти України з посиланням на Еспресо TV.

Згідно з документами, дружина Фірташа Лада також є громадянкою Росії. Інформація про них вказана у відомостях про пов'язаних осіб у структурі власності телеканалу.

Також до пов'язаних осіб належить і донька Фірташа від першого шлюбу, але громадянтво вона має українське.

З точки зору національних стандартів бухобліку, до пов'язаних сторін відносяться підприємства та фізичні особи (включаючи близьких членів їх сім'ї), які прямо або опосередковано контролюють підприємство або істотно впливають на його діяльність.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...