"Сюрприз" від Коломойського: Стали відомі скандальні подробиці націоналізації Приватбанку (відео)

Аудит показав, що Приватбанк напередодні націоналізації раптово "збіднів" на 110 мільярдів гривень.

З Приватбанку перед націоналізацією вивели 110 млрд грн. Фото: UBR.

Перед націоналізацією з Приватбанку вивели 110 млрд грн. Гроші перевели на рахунки фіктивних компаній. Про це повідомляє програма "Гроші", передають Патріоти України.

"Аудиторська фірма Ernst&Young провела аналіз фінансово-господарської діяльності Приватбанку перед націоналізацією. Аудитори виявили, що на 1 квітня 2015-го ризик неповернення кредитів вимірювали в сумі понад 82 мільярди гривень. Станом на 1 жовтня 2016-го цифру збільшилася до 140 мільярдів гривень.

Приватбанк провів реструктуризацію кредитного портфеля, в рамках якої заборгованість 170 попередніх позичальників перевели більш ніж на 30 нових. Вони виявилися винні банку 110 мільярдів гривень", - йдеться в розслідуванні.

Поговорити із керівниками цих 30 компаній журналістам не вдалося. Більшість із них "приписані" до орендованих напівпорожніх офісів або квартир. Телефони не відповідають.

Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...