Скандал в оборонному відомстві: В "Укроборонпромі" відреагували на закупівлю "дочкою" військової техніки в РФ

"Укроборонпром" просить СБУ розібратися в умовах контракту на постачання російської продукції для української військової техніки.

В "Укроборонпромі" відреагували на закупівлю "дочкою" військової техніки в РФ. Фото: УНИАН.

Державний концерн "Укроборонпром" спростовує інформацію про закупівлю дочірнім підприємством "Укрінмаш" продукції російських виробників для військової техніки через британську фірму-посередника. Про це сказано в заяві, опублікуваній на офіційному сайті компанії, передають Патріоти України.

"Інформація, поширена в ЗМІ щодо обставин виконання контракту на поставку двигунів до БТР -70 для потреб Міністерства оборони України, укладеного між ДП "Укрінмаш" і компанією "RION ASSETS CO. LTD", є неповною і недостовірною. Вона носить замовний характер і спрямована на дискредитацію вітчизняного оборонно-промислового комплексу", - йдеться в повідомленні.

У зв'язку з цим концерн звернувся до Президента з проханням доручити СБУ провести перевірку умов даного контракту із залученням представників громадських антикорупційних організацій України.

Намагалась сховатися, але не вийшло: У Харкові знайшли бібліотекарку-колаборантку (фото)

середа, 1 травень 2024, 19:43

За даними слідства, у липні 2022 року жінка влаштувалася до так званого "Шевченковского библиотечного филиала отдела культуры, молодежи и спорта ВГА Купянского района". Вона стала "и. о. заведующей" цієї філії. Вона проводила перепис українських книжок...

Проросійський режим згортає демократію: У Європарламенті закликали позбавити Грузію статусу кандидата до ЄС

середа, 1 травень 2024, 18:57

Після застосування насильства силовиками в Тбілісі на мітингу проти закону про "іноагентів" у Європарламенті закликали ЄС позбавити Грузію статусу кандидата на вступ, передають Патріоти України. Членкиня Європарламенту заявила, що насильство проти прот...