Схопили озброєні люди: Саакашвілі заявив про затримання у Києві начальника його охорони

За словами колишнього президента Грузії, затриманий раніше допомагав йому по господарству, а зараз залишився у своїх справах.

Міхеїл Саакашвілі. Ілюстрація:dsnews.ua

У Києві невідомі схопили колишнього начальника охорони екс-президента Грузії, екс-голови Одеської обласної державної адміністрації Міхеіла Саакашвілі. Про це повідомив сам Саакашвілі на своїй сторінці у Facebook, зазначають Патріоти України.

"На вулиці 8 озброєних людей схопили колишнього начальника моєї особистої охорони в Грузії Георгія Рубашвілі. Він живе в Києві, у нього немає зброї. Раніше він допомагав мені по господарству, а зараз залишився у своїх справах", - написав Саакашвілі.

У поліції заявили, що екс-охоронець Саакашвілі не у них. У Службі безпеки України "нічого не кажуть", - зазначив екс-президент Грузії.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...