Схуднути і повернутися в бізнес: Гонтарєва розповіла про плани на літо

Глава НБУ розповіла, що хоче влітку пройти онлайн-курс навчання з квантової фізики.

Гонтарєва на Мальдівах. Фото: dubinsky.pro.

Глава Національного банку Валерія Гонтарева допускає, що повернеться на роботу в приватний бізнес. Про це вона повідомила в інтерв'ю журналу Elle, передають Патріоти України.

Гонтарева повідомила, що за час роботи в НБУ у неї накопичився стрес, тому план на найближчі 3 місяці для неї - відпочити і повернутися до нормальної ваги.

"Одне знаю точно: я ніколи не буду займатися політикою і не хочу більше бути регулятором. Я прийшла з приватного бізнесу, швидше за все колись повернуся в приватний бізнес або займуся науковими проектами. Під час відпустки і хочу зрозуміти, чого хочу більше. Я дійсно не звикла сидіти вдома, нічим не займаючись, тому вирішила влітку ще пройти онлайн-курси в якомусь університеті", - сказала вона.

Гонтарева повідомила, що онлайн-курс навчання буде пов'язаний з квантовою фізикою.

"Я вважаю, в цій області незабаром буде зроблений великий технологічний прорив і хочеться розуміти глобальну суть фізичних процесів. Як ви знаєте, за першою освітою я інженер-оптик (інженер-конструктор), тому завжди цікавилася новими технологіями і космосом", - зазначила глава НБУ.

Також вона повідомила, що її син хоче бути фінансистом, тоді як вона його вибір не схвалює.

"Не думаю, що це перспективно. Я б дуже хотіла, щоб він вступав в Массачусетський технологічний інститут на робототехніку, за цим майбутнє. А він хоче займатися минулим. Я, звичайно, його вмовляла, та нічого не вийшло", - заявила глава НБУ.

Як повідомляли Патріоти України, раніше були опубліковані фото відпочинку глави НБУ Валерії Гонтаревої з сім'єю на Мальдівах.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...