Сковорідка для Путіна: Російському президенту напророкували великі проблеми (відео)

Військовий експерт Олексій Арестович переконаний, що масштаб протестів в Росії може бути величезним - від Третьої чеченської до бунту в Татарстані.

Путіна чекають проблеми в своїй країні. Фото: YouTube.

Політичне керівництво Росії опинилось у складній ситуації у зв'язку з ростом протестних настроїв усередині країни. Про це в ефірі "Обозреватель.LIVE" заявив військовий експерт Олексій Арестович, передають Патріоти України.

"Путін знає, що таке протести молодих і з чого почався Майдан в Україні. Досить дочекатися третього побиття студентів у Росії, і він може спалахнути. Росія - це картковий будиночок. Якщо одну карту вийняти, посиплеться все. І Третя чеченська може бути, і бунт у Татарстані, і що завгодно. Тому там дуже складна внутрішньополітична ситуація", - наголосив він.

За словами Арестовича, спроби силового вирішення ні до чого доброго не приведуть.

"Задавити, розстріляли, посадили. На третьому-четвертому витку, якщо криза так піде, то збунтується населення і почне стріляти у відповідь. А це вже громадянська війна, яка в Росії буде проходити по куди більш жорстоким і кривавим сценарієм, ніж, наприклад, наш другий Майдан", - зазначив експерт.

Створені умови, коли Путін сидить як на "розпеченій сковорідці", вважає військовий оглядач.

"Це означає, що він буде робити багато помилок. У важких умовах складно приймати правильні рішення, а це значить, що одна помилка буде тягнути іншу й ситуація буде постійно ускладнюватися", - підсумував він.

"Ми бачимо": Коваленко оцінив, як вплине іранський удар по Ізраїлю на подальшу допомогу Україні від Заходу

вівторок, 16 квітень 2024, 14:43

Після того, як Іран зі своєї території обстріляв Ізраїль дронами-камікадзе та ракетами, є ймовірність, що Україна отримає подальшу допомогу від США у формі кредиту. Або питання й надалі відкладатимуть - якщо американські конгресмени винесуть підтримку ...

Росія нищить все: Військові показали, як виглядає зруйнований Часів Яр (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 14:22

Воїни штурмового батальйону "Чорний лебідь" 255-ї ударної групи Збройних сил України, які діють на східному фронті, продемонстрували сучасний стан Часового Яру, передають Патріоти України. У відеозаписі з дронів можна побачити зруйновану внаслідок росі...