Скрепам і не снилось: Вашингтон продасть Варшаві ракети, здатні вразити Росію

Зазначено, що наприкінці листопада на таку угоду погодився американський Державний департамент.

Ілюстрація: ЖЖ

Варшава і Вашингтон підписали договір про постачання до Польщі американських ракет "повітря-земля" Jassm Extended Range. Це тактичні маневрені ракети з радіусом дії до 1000 км, повідомляють Патріоти України.

Зазначено, що наприкінці листопада на таку угоду погодився американський Державний департамент. У його офіційному повідомлені сказано, що договір "зміцнить безпеку важливого союзника США у НАТО". Повідомляється, що ці ракети - озброєння американських літаків F-16. За даними видання, загальна вартість контракту складає 940 млн польських злотих.

Нагадаємо, естонські ЗМІ 7 жовтня повідомили, що під виглядом логістичних навчань Балтійський флот Росії перекидає в Калінінградську область ракетний комплекс "Іскандер".

Внесений у базу РФ як "терорист-смертник": Помічник Джемілєва розповів про своє затримання в аеропорту Кишинева

неділя, 5 травень 2024, 21:58

Кримський татарин Ерол Велієв, якого 4 травня затримували в аеропорту Кишинева під час його повернення до України. Про це розповів QIRIM.Media подробиці інциденту в Молдові, передають Патріоти України. За словами Велієва, після прибуття в аеропорт він ...

"Процес іде": Генерал-лейтенант розповів, як ATACMS вплинули на бойові дії

неділя, 5 травень 2024, 21:28

Генерал-лейтенант у відставці та ексзаступник начальника Генерального штабу ЗСУ Ігор Романенко пояснив, як ракети ATACMS вплинули на бойові дії на фронті. Про це він розповів в ефірі телемарафона, передають Патріоти України. Він зазначив, що росіяни ...