Скрепи, моліться на своє Х*йло: Порошенко розповів про застосування Javelin на Донбасі

Тільки-но росіяни дізналися, що в українців є Javelin, як російські танкісти почали відмовлятися виїжджати на лінію зіткнення на танках і просто припинили танкові обстріли.
Росіяни бояться американської зброї. Ілюстрація: Рейтерс.

Президент України Петро Порошенко заявив, що військовим Збройних сил України ще жодного разу не доводилось застосовувати протитанковий комплекс третього покоління Javelin на лінії фронту на Донбасі. Про це Порошенко повідомив під час зустрічі з громадою Золотоноші та Золотоніського району, передають Патріоти України.

«Нам казали, що неможливо отримати Javelin і смертельну зброю, якою ми маємо озброїти наші збройні сили. Чому такий важливий був Javelin? Бо це дуже сучасна протитанкова зброя. Вистрелив і забув, ракета сама знаходить російський танк і знищує його. Поки що жодного пострілу з Javelin на фронті не відбулось», - заявив він.

За словами президента, як тільки росіяни дізналися, що в українців є Javelin, російські танкісти відмовляються виїжджати на лінію зіткнення на танках, і вони просто припинили танкові обстріли. «Уже рік по нам не стріляють з танків, бо відмовляються», - додав президент.

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...