Слідчі ГПУ прийшли по Корбана в клініку Амосова, політику стало гірше, - "УКРОП"

Політика готують до коронарографії, яка має встановити ступінь ураження судин серця.

Слідчі ГПУ прийшли за Корбаном в Інститут Амосова. Фото: Facebook

Слідчі Генеральної прокуратури збираються вручити лідеру партії УКРОП Геннадію Корбану копію клопотання про зміну запобіжного заходу з домашнього арешту на утримання під вартою прямо в столичному інституті Амосова. Про це 25 грудня написала на своїй сторінці в Facebook прес-секретар партії Євгенія Кравчук, інформують Патріоти України.

За її словами, слідчі чекають політика прямо в київському інституті Амосова, де політик проходить медичне обстеження.

"УВАГА! Просто зараз Gennady Korban, який проходить обстеження в інституті Амосова в Києві, слідчі ГПУ збираються вручити копію клопотання про зміну запобіжного заходу з домашнього арешту на тримання під вартою. Слідчі вичікують біля палати №15 на шостому поверсі лікарні. За попередніми даними клопотання може бути розглянуте в Дніпровському суді міста Києва" - написала пані Євгенія.

Через деякий час на сторінці прес-секретаря з'явився новий допис: "У зв’язку з різким погіршенням стану здоров’я Геннадія Корбана лікарі інституту серцево-судинної хірургії імені Амосова прийняли рішення про його госпіталізацію. Наразі політика готують до коронарографії, яка має встановити ступінь ураження судин серця.

Тим часом клопотання про зміну запобіжного заходу з домашнього арешту на тримання під вартою уже передано до Дніпровського районного суду міста Києва. За дивним збігом обставин розподіл впав на того ж суддю Чауса" - повідомила Євгенія Кравчук.

Чомусь прозвали "Покидьком": Українські танкісти розповіли про плюси і мінуси Challenger 2 у бою

четвер, 25 квітень 2024, 7:39

Велика Британія передала Україні 14 танків Challenger 2. Бійці 82-ї окремої десантно-штурмової бригади розказали про застосування машин на полі бою. Про це йдеться у репортажі hromadske, передають Патріоти України. Військові кажуть, що Challenger 2 — ц...

"Кожен день я чую новини з фронту": Боєць ГУР різко висловився про те, що потрібно змінити в армії

четвер, 25 квітень 2024, 7:30

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” повернувся у стрій після 13 місяців перебування у російському полоні та продовжує виконувати завдання по знищенню окупантів. В ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA військовий відповів, які зміни ...