Вчительку, що намагалася продати ученицю за 10 тисяч доларів, випустили з СІЗО (фото)

Педагогиню з інтернату, яка знала, що дитину купують "на органи", суд відпустив під домашній арешт.

Ця вчителька намагалася продати свою вихованку. Фото: Фейсбук.

Учителька української мови та літератури в люботинській гімназії "Дивосвіт" перебуває на волі. Про це вчителька написала на своїй сторінці у "Фейсбук", передають Патріоти України.

У прес-службі прокуратури Харківської області повідомили, що Харківський районний суд вчора, 10 травня, змінив Коваленко міру запобіжного заходу з тримання під вартою на цілодобовий домашній арешт із використанням електронного браслета.

У прес-службі зазначили, що прокуратура відстоювала принципову позицію – підозрювана має перебували під вартою. "Але суд вирішив інакше та змінив міру запобіжного заходу на цілодобовий домашній арешт із застосуванням електронного засобу контролю (браслет). Це рішення суду не оскаржуване. Інакше прокурор написав апеляцію за ніч і сьогодні вона вже була би в суді", - наголосили у прокуратурі

Як повідомляли Патріоти України, 53-річну вчительку української мови та літератури одного зі спецінтернатів у Харківській області затримали 21 листопада 2016 року.

Вона намагалася продати свою ученицю за 10 тис. доларів. До продажу 13-річної дівчинки вчителька готувалася майже рік. Сама влаштувала дитину до закладу, де викладає. Жінку затримали, коли вона передала дитину покупцям та взяла гроші.

Сама операція із запобігання злочину тривала 4 місяці.

Вчительці повідомили про підозру за ч.3 ст. 149 КК України (торгівля людьми або здійснення іншої незаконної угоди, вчиненої щодо малолітнього). Суд взяв її під варту.

Глава МВС Арсен Аваков обіцяв, що візьме під особистий контроль цей кричущий випадок:

Народний електромобіль по-китайськи: Geely виводить на ринок новинку ціною у $6800 з досить пристойними параметрами (фотофакти)

середа, 8 травень 2024, 3:25

Створено електромобіль Geely Panda Go Kart Edition. Модель презентують 9 травня. Її вартість 6 800 доларів. Про це повідомляє CarNewsChina. . Авто позиціонують, як карт для міста. Воно має агресивніші бампери, обвіс та антикрило на даху та оригінальні...

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...