52-річна вчителька з Харківщини намагалася продати дівчину за $10 тисяч

Педагогиня знала, що дитину купують "на органи" і навіть принесла медичну картку дівчинки.

Ця вчителька намагалася продати свою вихованку. Фото: Фейсбук.

У користувачів соціальних мереж викликала бурхливу реакцію історія про затримання в Харківській області педагога однієї зі шкіл-інтернатів для важких підлітків, яка намагалася продати на органи одну з вихованок. Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова МВС Арсен Аваков, пишуть Патріоти України.

52-річна викладач намагалася продати дівчину за $10 тисяч. При цьому після того, як покупець поцікавився здоров'ям дитини, натякаючи, що йдеться про вилучення органів – за тисячу гривень, жінка принесла фотографії дівчинки та медичну картку.

Про намір викладача продати ученицю поліція дізналася 4 місяці тому і весь цей час здійснювала оперативний контроль і негласну охорону дитини. Підозрюваній загрожує від 3 до 12 років позбавлення волі.

Штрафи для ухилянтів в Україні переглянули: Що загрожує за неявку до ТЦК

вівторок, 7 травень 2024, 8:57

Для ухилянтів, які, наприклад, порушують правила військового обліку, не оновили свої дані під час особливого періоду, знову переглянули штрафи. Як розповів у коментарі для ТСН.ua представник комітету Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності Ол...

В українців почнуть забирати землю: Що потрібно оформити і які нюанси варто знати

вівторок, 7 травень 2024, 8:50

В Україні землю, на яку не оформлено право власності (невитребувана земельна частка), почнуть віддавати місцевим громадам. Початися цей процес має 1 січня 2025 року. Таким чином, українці або їхні спадкоємці, які не отримали відповідних документів, вв...