Сльози скреп: Путін закликав Захід "повернутися до взаємодії"

Президент РФ упевнений, що Росія "не була ініціатором сьогоднішнього розвалу, розладу і проблем", а також введення санкцій.

Путін мріє про Європу. Фото: rtvi.com.

Європейському союзу і Росії потрібно відновити взаємну довіру і відновити колишню взаємодію. Про це 17 червня заявив президент РФ Володимир Путін, передають Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.

"Нам потрібно повернути довіру в російсько-європейські відносини і відновити рівень взаємодії", - сказав Путін на пленарному засіданні Петербурзького міжнародного економічного форуму. Путін упевнений, що Росія "не була ініціатором сьогоднішнього розвалу, розладу і проблем", а також введення санкцій.

"Всі наші дії були і залишаються виключно відповідними. Але ми, як то кажуть, як у нас у народі кажуть, зла не тримаємо і готові йти назустріч нашим європейським партнерам, але це, безумовно, не може бути грою в одні ворота", - сказав російський президент. Зазначимо, ЄС, США та їхні партнери ввели економічні обмеження щодо РФ у звіт на військову агресію Росії проти України.

На Харківщині судитимуть кримінального авторитета, який укупі з росіянами пограбував ексмера Добкіна (фото)

вівторок, 30 квітень 2024, 19:15

До Чугуївського міського суду Харківської області передали обвинувальний акт щодо кримінального авторитета з Вовчанська Дмитра Чигринова на прізвисько "Чиж", чотирьох російських військових та трьох жителів Вовчанська, які під час окупації грабували й к...

Прогавили стратегічну локацію: Росіяни безуспішно штурмують нещодавно звільнений острів Нестрига у дельті Дніпра - ЗСУ

вівторок, 30 квітень 2024, 19:07

Російські загарбники безуспішно штурмують острів Нестрига, над яким нещодавно встановили контроль українські захисники, а також продовжують атаки на село Кринки на лівому березі Дніпра в Херсонській області. Про це у вівторок, 30 квітня, в ефірі телема...