Смерть шпигунам: Чеченські бойовики ІДІЛ показали відео страти росіянина

Ймовірно, вбивство шпигуна було здійснено в Кавказькому регіоні Росії.

СкріншотЧеченські бойовики терористичної організації "Ісламська держава" опублікували відео, на якому відбувається страта людини, яку називають російським шпигуном, фрагменти відеозапису опублікувало видання Mirror.co.uk, повідомляють Патріоти України.

На відео видно, як бойовики ІДІЛ стоять поряд з людиною, що стоїть на колінах у лісі. Через кілька секунд до її голови підносять пістолет. Потім оператор фокусується на тілі людини, що лежить на землі. ЗМІ вирішили не публікувати цей відеоматеріал повністю. Стверджується, що відео було опубліковано 5 березня. Імовірно, вбивство шпигуна було здійснено в Кавказькому регіоні Росії.

Швейцарія запросила Папу Римського на саміт миру

неділя, 5 травень 2024, 22:28

Папа Римський Франциск отримав запрошення прибути на Глобальний саміт миру, який відбудеться 15-16 червня у швейцарському Бюргенштоці. Про це повідомила в інтерв’ю виданню Blick президентка Швейцарії Віола Амгерд, передають Патріоти України. За її сло...

"Наше життя і серце вщент": Внаслідок атаки на Харків 4 травня зруйнований м’ясокомбінат

неділя, 5 травень 2024, 22:13

Внаслідок російського удару по Харкову 4 травня був зруйнований м’ясокомбінат М’ясний. На його сторінці в Instagram опубліковане відео пожежі та руйнувань з коментарем «наше життя і серце вщент», передають Патріоти України.