Смертельна гонитва: Вбивцею підлітка виявився 24-річний коп з Вінницької області

Смерть Медведєва настала через поранення в легеню і серце. На пулі знайшли відбитки і сліди, які вказують на пістолет Олійника.

Сергій Олійник. Фото: ЖЖПідліток Михайло Медведєв загинув від кулі 24-річного поліцейського Сергія Олійника з села Тирлівка Вінницької області. Про це повідомили під час засідання суду щодо обрання запобіжного заходу для поліцейського, передають Патріоти України.

Сергій Олійник, якого підозрюють у вбивстві пасажира автомобіля BMW під час смертельної погоні, родом з села Тирлівка (Вінницька область), поліцейський 1991 року народження.

Під час суду прокурор Анатолій Матіос заявив, що Олійник був обурений поведінкою водія BMW, через що розробив план вбивства. Правою рукою поліцейський дістав "Форт" і почав цілитися. І прямо перебуваючи в машині почав стріляти по авто, зробивши 14 пострілів. Після цього коп замінив магазин і в процесі гонитви продовжив стріляти.

Коли автомобіль BMW занесло, і він зупинився, Олійник вибіг і стрельнув в ліве скло і вразив Медведєва, хоча поліції нічого не загрожувало. Тоді водій злякався і почав їхати, після цього Олійник продовжив постріли. Коли автомобіль зупинився вдруге, поліцейський знову вистрілив в авто. Смерть Медведєва настала через поранення в легеню і серце. На пулі знайшли відбитки і сліди, які вказують на пістолет Олійника.

Міноборони США готує зброю до відправки в Україну - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:42

США готуються якомога швидше затвердити новий пакет військової допомоги для України, бо Конгрес має скоро ухвалити закон про підтримку України. Про це повідомляє Politico з посиланням на джерела, передають Патріоти України. ЗМІ зазначає, що мовиться пр...

"Аборигени з'їли дядька": У Папуа-Новій Гвінеї обурені словами президента США Байдена

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:30

Президент США Джо Байден висловив припущення, що його дядька могли з’їсти канібали в Папуа-Новій Гвінеї під час Другої світової війни. Це викликало в острівній країні суміш здивування та критики. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на місцевих ...