Сотні вбитих, тисячі поранених: В Ірані почалася революція. Люди скандують: Свобода! Смерть диктатору! Досить допомагати Росії в Сирії!

​Фундаменталістський режим ісламістів, що правив в Ірані протягом майже чотирьох десятирічь може не встояти.

30 грудня масові виступи населення Ірану перерости в народну революцію, зазначають Патріоти України. За останніми даними через сутички з військами понад 100 загиблих і тисячі поранених, повідомляють іноземні ЗМІ. Протестувальникам вдалося захопити кілька арсеналів зі зброєю. Як повідомляють в соцмережах, під контролем повстанців перебуває в тому числі і частина столиці країни - Тегеран.

Люди скандують: Свобода! Незалежність! Смерть диктатору! Досить допомагати Росії в Сирії (!!!) подумайте про свій народ! Протестуючі дісталися до казарм вартових ісламської революції. Заворушеннями охоплені 63 міста. Сьогодні збираються провести наймасштабніші акції непокори. На вулицях сотні тисяч людей. І не тільки в столиці, але і в інших великих містах Ірану.

Російська ракета впала поряд з кордоном Польщі - Туск

субота, 27 квітень 2024, 16:29

Вночі проти 27 квітня одна з російських ракет, якими РФ завдавала ударів по Україні, впала за 15 км від кордону з Польщею. Про це прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск повідомив у Мережі Х, передають Патріоти України. "На Львівський район сьогодні впали ...

Сирський на "Рамштайні" розповів про ситуацію на передовій та потреби ЗСУ

субота, 27 квітень 2024, 16:00

Головнокомандувач Збройних сил генерал-полковник Олександр Сирський поінформував учасників 21-ого засідання Контактної групи з питань обороноздатності України про складну оперативно-стратегічну обстановку та про нагальні потреби України у озброєнні та ...