Спеціально для Земана: У Києві активісти привели під посольство Чехії козла (фото)

Учасники акції заявили, що Чехія славиться відомим на весь світ пивом "Velkopopovický Kozel", а тепер її "прославив" президент країни.

Фото:Лівий берег

Представники "Національного корпусу" провели акцію протесту під посольством Чехії в Києві. Приводом для мітингу стало нещодавнє висловлювання президента країни Мілоша Земана, який запропонував українцям відмовитися від Криму в обмін на компенсацію. Про це пише Лівий берег, передають Патріоти України.

Біля будівлі посольства зібралося кілька десятків активістів, вони привели з собою живого козла. Націоналісти заявили, що Чехія славиться відомим на весь світ пивом "Velkopopovický Kozel", а тепер її "прославив" президент Земан.

При цьому учасники акції обклеїли вивіску посольства наклейками з логотипом чеського пива. Однак замість "velkopopovický", на наклейках значилося "великий пропутінський", на місці морди козла прифотошопили обличчя Земана, а в повному келиху - карту Криму.

В кінці мітингу активісти залишили тварину під будівлею посольства, де за ним поки стежать правоохоронці. Однак представники "Нацкорпусу" повідомили, що готові забрати козла в притулок для тварин або зоопарк.

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...