Спецрозслідування: BBC показала точне місце, з якого був збитий малайзійський Боїнг (фото)

На думку британських журналістів, найбільше підтверджень знаходить основна версія - пасажирський літак був збитий з комплексу Бук 1 М.

BBC показала точне місце, з якого був збитий малайзійський Боїнг. Фото: ВВС.

Британська компанія BBC, в рамках телепроекту "Конспірологічні матеріали: Хто збив MH17?" продемонструвало фоторозслідування, в якому зазначено точне місце пострілу з комплексу БУК1М по малайзійському Боїнгу рейсу MH17, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Предметом дослідження став знімок зроблений одним з жителів Тореза. Даний знімок вказує на те, що постріл був зроблений з підконтрольної бойовикам території. І хоча один з голландських блогерів, які займалися розслідуванням катастрофи, засумнівався в достовірності фотографії, інші дослідники вважають, що вона справжня. Крім того, дослідники реконструювали навіть місце, з якого був зроблений знімок.

Дана теорія, на думку BBC на сьогоднішній день є найбільш вірогідною серед версій катастрофи малазійского Боїнга. Крім того, в тому ж районі було помічено базування комплексу Бук1М донецьких сепаратистів. І також ймовірне місце запуску ракети по літаку, який теж перебував у той момент на території бойовиків:

Таким чином найбільше підтверджень знаходить основна версія - пасажирський літак був збитий з комплексу Бук1М, російського виробництва сепаратистами з території, яка була їм підконтрольна, а з оглядкою на складність управління і наведення такого комплексу, екіпаж Бук1М був, найімовірніше, російський.

Росія планує до 9 травня завершити перегрупування та розгортання військ: Машовець пояснив, що це означає

середа, 1 травень 2024, 10:49

Окрім цього, експерт зауважує, продовжується розпочате нещодавно переміщення ряду частин та підрозділів зі складу 76-ї десантно-штурмової дивізії із смуги дії УВ "Днєпр" (Оріхівський напрямок) у смугу дії УВ "Запад" (або у смугу дії УВ "Юг", Краматорсь...

Ракетні тривоги і не лише: Українців попередили про російські провокації на Великдень

середа, 1 травень 2024, 10:38

Українців застерегли від провокацій в інфополі та посилення релігійних конфліктів у період Великодніх свят. Росія докладатиме максимальних зусиль задля посилення напруженості в українському суспільстві та запускатиме провокативні фейки. передають Патрі...