Справа Назарова: У мережу виклали повний текст вироку засудженому генерал-майору

Генерала Назарова визнали винним у загибелі українських військовослужбовців у збитому ІЛ-76 у 2014 році і засудили до 7 років позбавлення волі.

Генерала Назарова засудили до 7 років позбавлення волі. Фото:Цензор.НЕТ.

Павлоградський суд визнав генерал-майора Віктора Назарова винним у загибелі українських військових у збитому терористами літаку Іл-76. Його засудили до 7 років в'язниці. Адвокат родичів загиблих десантників Віталій Погосян на своїй сторінці у Facebook оприлюднив копію вироку суду генералу Назарову, передають Патріоти України.

Нагадаємо, 27 березня Назаров був засуджений до 7 років позбавлення волі у справі про катастрофу Іл-76. Він визнаний винним у загибелі українських військових у збитому терористами Іл-76. У позбавленні військового звання відмовлено.

Моральну шкоду за рішенням суду повинно компенсувати Міністерство оборони. Але компенсації отримають тільки найближчі родичі — батьки і дружини. Розмір компенсації — по 500 тис. грн на користь родичів загиблих.

"Намагаються підготувати плацдарм": Експерт з військової контррозвідки пояснив, для чого РФ знищує Одесу

четвер, 2 травень 2024, 17:50

Військовий експерт, полковник запасу СБУ, експерт з військової контррозвідки Михайло Притула зазначив, що росіяни б'ють по Одесі ракетами для того, щоб одесити залишили місто. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. ...

Ворог посилює натиск: На кордоні Часового Яру йдуть бойові дії

четвер, 2 травень 2024, 16:23

Бойові дії дійшли до межі міста Часів Яр Донецької області. У місті залишається майже 700 осіб. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Часовоярської міської військової адміністрації Сергія Чауса в ефірі телемарафону, передають Патріот...