Справи підкаблучні: Збройні сили США опинилися у владі жінки

Судячи по світових тенденціях, чоловіки впевнено здають позиції представницям прекрасної половини населення. Краса врятує світ?

Генерал Лорі Робінсон. Фото: EPA\UPGГенерал Лорі Робінсон очолила Об'єднане командування збройних сил Сполучених Штатів Америки. Кандидатуру 57-річної Робінсон запропонував президент Барак Обама, а згодом затвердив Сенат, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

Церемонія вступу на нову посаду відбулася на авіабазі Петерсон у Колорадо. Під час церемонії Робінсон заявила: "Як військовий лідер я ніколи не забуду про мою величезну відповідальність захищати наші землі, наших людей, національну силу та любов до свободи".

До свого призначення вона командувала Тихоокеанськими військово-повітряними силами США – під її керівництвом перебували понад 46 тисяч осіб в Японії, Південній Кореї, на Гавайських островах, Алясці та острові Гуам. Новий командувач є однією з трьох жінок у збройних силах США, які мають вище звання чотиризіркового генерала.

Нагадаємо, 3 травня главою європейського командування ЗС США призначили генерала Кертіса Скапаротті. В свою чергу, Скапаротті змінив на цьому посту Філіпа Брідлава.

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 8 травня

середа, 8 травень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 08.05.24 орієнтовно склали:

Поштовх для стрімкого розвитку вітчизняного ВПК: ЄC купуватиме українську зброю для ЗСУ на мільярди євро

середа, 8 травень 2024, 7:15

Українському ВПК прогнозували 2024 року шостикратне зростання. Однак держбюджет не в змозі викупити повністю обсяги виготовленої продукції навіть на рівні виробництва 2023 року. Держави-члени Євросоюзу купуватимуть озброєння для потреб ЗСУ від українс...