Справжній злочинець на свободі: У Берліні затримали не ту людину, - ЗМІ

Газета Welt з посиланням на високопоставлені джерела стверджує, що поліція справді затримала не ту людину.

На місці теракту. Фото: AFP.

Берлінська поліція затримала людину, не причетну до теракту на різдвяному ярмарку 19 грудня. Про це повідомляють джерела Die Welt, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За словами співрозмовників видання, справжній злочинець досі залишається на волі, він озброєний.

"Ми взяли не того. І виникає нова проблема. Справжній злочинець зі зброєю на свободі і може зробити щось ще", - заявив співрозмовник видання.

Як повідомляли Патріоти України, увечері 19 грудня в Берліні вантажівка врізалася в натовп на різдвяному ярмарку, загинули 12 осіб та 45 травмовано. Сьогодні Берлін - у жалобі.

Поліція Берліна назвала головного підозрюваного у скоєнні теракту.

Сьогодні в Німеччині стався ще один теракт - в місті Вісбаден невідомий відкрив стрілянину - жінка загинула, двох чоловіків поранено.

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...