Сталі відомі подробиці законопроекту, яким Конгрес США запровадить нові санкції проти РФ

Законопроект передбачає закріплення на законодавчому рівні санкцій, введених в минулі роки в зв'язку з війною на Донбасі і анексією Криму. Запропонована поправка також торкнеться санкцій відносно громадян РФ, підозрюваних США в кібератаках.

Конгрес США проголосує за нові санкції США. Ілюстрація:https://antikor.com.ua

Палата представників Конгресу США готова проголосувати на наступному тижні за законопроект, що передбачає введення нових антиросійських санкцій. Про це повідомляє російське агентство ТАСС з посиланням на джерело в Конгресі, інформують Патріоти України.

"Я очікую, що ми приймемо законопроект з санкціями проти Росії наступного тижня. Чекайте вістей", - сказало джерело.

Відзначається, що мова йде про законопроект про посилення тиску на Іран, в який включено поправку про значне посилення і розширення санкцій відносно Росії. В середині липня його ухвалив Сенат, але в даний момент обговорення документа зайшло в глухий кут у зв'язку з процедурними проблемами.

Законопроект, зокрема, передбачає закріплення на законодавчому рівні санкцій, введених в минулі роки в зв'язку з війною на Донбасі і анексією Криму. Запропонована поправка також торкнеться санкцій відносно громадян РФ, підозрюваних США в кібератаках.

У разі прийняття законопроекту Палатою представників і підписання його Дональдом Трампом, конкретно ці санкції можна буде скасувати тільки за допомогою прийняття іншого закону. Адміністрація США по своїй волі цього зробити не зможе.

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...