Стало відомо, куди "пішли" Георгія Туку

Екс-голова Луганщини отримав посаду у новоствореному міністерстві з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб.

Георгій Тука. Фото:apostrophe.com.ua

Кабмін призначив Георгія Туку заступником міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб. Таке рішення уряд прийняв на сьогоднішньому засіданні, передають Патріоти України з посиланням Gazeta.ua.

Рішення про призначення зачитав прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

Нагадаємо, сьогодні президент Петро Порошенко звільнив Туку з посади голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.


"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...

"Без нашої участі - це несерйозно": Пєсков відреагував на те, що РФ не покликали на Саміт миру у Швейцарії

четвер, 2 травень 2024, 19:15

У Кремлі назвали "Глобальний саміт миру", який пройде 15-16 червня у Швейцарії, не налаштованою на результат ініціативою, передають Патріоти України. Заяву прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова цитують російські пропагандистські ЗМІ. За його словами, бе...