Стало відомо про банкрутство ще одного українського банку, - ЗМІ

Правління Національного банку України, ймовірно, в понеділок прийняло рішення про визнання банку "Михайлівський" неплатоспроможним.

Банк "Михайлівський" ввів обмеження на зняття готівки з карток. Фото: creditsmarket.com.ua.

Банк "Михайлівський" встановив обмеження на зняття готівки з банківської картки, а експерти вже говорять про те, що Нацбанк ввів у "Михайлівський" тимчасову адміністрацію. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Згідно з повідомленням, обмеження на банківську картку Visa встановлено в розмірі 5 тис. грн на добу, MasterCard - 1 тис. грн на добу.

Як пояснив оператор колл-центру, обмеження введені у зв'язку з установкою нового програмного забезпечення. При цьому термін закінчення дії обмежень на даний час невідомий.

Тим часом редактор телепрограми "Гроші" Олександр Дубинський на своїй сторінці в Facebook стверджує, що правління Національного банку України в понеділок прийняло рішення про визнання банку "Михайлівський" неплатоспроможним.

На даний час, офіційного підтвердження про введення тимчасової адміністрації немає.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...