Стало відомо, про що домовилися глави МЗС України та Угорщини

Павло Клімкін та Петер Сійярто планують зустрітися наступного тижня у Варшаві під час безпекового форуму.

Павло Клімкін. Фото: Дзеркало Коломиї.

Голова Міністерства закордонних справ України Павло Клімкін провів зустріч з головою Міністерства закордонних справ Угорщини Петром Сіярто. Про це очільник українського відомства повідомив на своїй сторінці в Twitter, передають Патріоти України.

"З Сіярто остаточно домовились про зміну назви посади уповноваженого міністра, відповідального за розвиток Закарпатської області, і проведення консульських консультацій", - розказав глава МЗС України.

Також Клімкін і Сіярто домовилися про зустріч наступного тижня у Варшаві під час варшавського безпекового форуму. "І звичайно говорили про всі наші інші "улюблені" теми", - сказав глава МЗС України.

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...